Alles voor uw reclame
De beste service!
Voor de beste prijs!

Vrijstaand spandoekframe in diverse maten leverbaar.

Productomschrijving
Wij leveren vrijstaande bouwborden in dit geval vrijstaande spandoekframes van een hoogwaardige kwaliteit, met een optimale en flexibele service, voor de beste prijs in de markt.   Vrijstaande spandoekframes op maat bestel je eenvoudig bij Orange Sign! Al jaren plaatsen wij bouwborden van hoge kwaliteit voor particulieren, bedrijven en mak...
Wij leveren vrijstaande bouwborden in dit geval vrijstaande spandoekframes van een hoogwaardige kwaliteit, met een optimale en flexibele service, voor de beste prijs in de markt.
 
Vrijstaande spandoekframes op maat bestel je eenvoudig bij Orange Sign! Al jaren plaatsen wij bouwborden van hoge kwaliteit voor particulieren, bedrijven en makelaars.
 
Of je nou een eenvoudig staand spandoekframe nodig hebt of een staand spandoekframe met verlichting en geplaatst op locatie, we regelen het allemaal.
 
Geen ontwerp? Onze designers ontwerpen aan de hand van uw wensen elke gewenste uiting vakkundig en professioneel.
 
Bestellen om zelf te plaatsen of om te laten plaatsen door ons? U kunt eenvoudig een product bestellen voor het zelf monteren maar u kunt ook een reclamebord laten monteren op uw locatie door onze ervaren en gediplomeerde reclamematerialen monteurs.
 
Levertijd?
Wij leveren een spandoekframe gewoonlijk binnen drie werkdagen.
 
In de prijsstelling is uitgegaan van een compleet vrijstaand bord met een spandoekmaat van 200 x 200 cm en een hoogte vanaf 170 cm van het maaiveld.
 
Optioneel is montage mogelijk.
 
De frames zijn compleet met spandoek en spanners.
 
 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vrijstaand spandoekframe
Vrijstaand spandoekframe

Vrijstaande spandoekframe in diver...

Vrijstaande spandoekfra...

Op voorraad
€595,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking